Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik och tack

Tänk att få rå sig själv
som jag
ha en dator
och ett hav av böcker
papper, pennor, penslar
och färger

Tänk att du rår dig själv
har kök
och vardagsrum
en röd soffa
och en matta att dansa på
säger jag till mig själv

Jag lyssnar till O. Montenegro
när han sjunger
för att jag vet
att musik och tacksamhet
är en enkel väg
till lycka




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-23 21:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text av en klok kvinna som känner tacksamhet och livsglädje.
2024-02-26

    Lena Söderkvist VIP
Det bästa i livet är ju gratis. Om inte gratis, så åtminstone en engångskostnad.
2024-02-25

    Lena Staaf VIP
Musik och tacksamhet är härligt! Tänk om alla sura bitterjönsar insåg det.
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP