Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotters bästis skulle leka med en annan kompis... Inte så stort för oss men för henne.


I bland känns allting bara så fruktansvärt hopplöst svårt


Just i dag så försvann livets mening.
Övergiven och utelämnad.
För att bli uppäten av vemod och tristess.
Världen gick under och inget blev kvar.
Hon var ingen och inget.




Fri vers av Fialotten
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-08-22 20:25



Bookmark and Share


    HiFi
ja, det är jobbigt... skitjobbigt
2006-08-25

  Hildegun Relefors
Detta är en mors stora sorg ibland! Min dotter hade en röd dockvagn grannbarnen varsina ljusblå! Alla som har röd dockvagn får inte vara med!
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten