Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan än känna din närhet !


Känner



Kan känna doften
av de underbara blommorna.
De blommor
du plocka till mig

Kan känna din hand
mot min kropp.
Den hand
som smekte mig då.

Kan känna din värme
som du gav min kropp.
Den värme
som jag somna & vakna för.

Kan känna din parfym
som ägdes av dina kläder.
Den parfym
som jag luktade mig vid.




Fri vers av Manal
Läst 309 gånger
Publicerad 2004-11-08 00:14



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
om varma minnen...Bra skrivet!
2004-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal