Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig har någon..

Aldrig har någon sårat mig
så mycket som du har gjort.
Du har fått mina tårar att blida en flod
och mina kinder att bli ömma.

Aldrig har någon sårat mig
så mycket som du har gjort.
Du har krossat mitt hjärta i bitar
och tömt mig på kärlek.

Aldrig har någon sårat mig
så mycket som du har gjort
Du har ljugit för mig
och gått bakom min rygg.

Aldrig har någon sårat mig
så mycket som du har gjort.
Du har sagt att du älskar mig
men sedan tagit tillbaka de orden.




Fri vers av Manal
Läst 288 gånger
Publicerad 2004-11-08 00:15



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
men jag måste säga jag känner igen mig i den här dikten...Bra beskrivet!
2004-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal