Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lille pojk... Vad ska en mor göra förutom att bara finnas och älska?


Orkanvindar

Orkanen närmar sig
Den har ännu inte hunnit hit
men jag kan känna den närma sig
Med stormsteg drar den fram och förbi
Drar med sig allt nytt som växt fram
Sliter upp med rötterna
lämnar ingenting orört
Än så länge är det bara en vindil
men jag kan känna den komma
Närmare och närmare
Dags att söka skydd och vänta
Vänta på att få så nytt och hoppas
Hoppas på att hinna skörda det vi sått.




Fri vers av Fialotten
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-08-25 15:13



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Underbart, men jag älskar höstvinden, sluter ögonen och känner sommarens havsdoft. De sista raderna tycker jag inte hör till din dikt, men så är jag ju ingen odlare, kryper hellre in i höstmörkret, där jag får ro för mina tankar.
2006-09-08

    HiFi
blandade känslor inför stor storm, såg dig nästan där gömd.. kikade fram lite...
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten