Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du mina koder, älskling?

 

 

Om jag säger

Mmmmm

betyder det

Jag vet inte

 

Om jag suckar

mer än en gång

Betyder det

Att jag vill nått

 

När jag börja gnida

punkten mellan mina ögon

betyder det

att jag är nära gråten

 

När jag säger

att jag "ska bara göra nått"

och vänder mej om 

Betyder det

att jag vill gråta ut i din famn

 

När jag snorandes

och hickandes

blöter ner din tröja

Betyder det att

 

Jag älskar dej 




Fri vers av Howlit
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-08-25 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit