Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnets tvungenhet


klädd i vit
tyllklänning
misstog jag mig

mötte dig där
i botten av vinkupan

stormens blödande öga

du begravde havet
mellan oss

band segel av
tyll och siden





Fri vers av frostyran
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-09-04 17:17



Bookmark and Share


  Mareld
Den här är full med ljuvliga rader. Hittar bara massa guldkorn. Men föll nog allra mest för:

du begravde havet
mellan oss
2006-10-14
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran