Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raggningsförsök

 

 

Raggningsförsök nr 1

Raggar upp...

Raggar upp...

Det finns ingen kopplingston...

 

Raggningsförsök nr 2

Raggar upp...

 

Ett fel har uppstått vid anslutning

Det finns ingen kopplingston

 

Raggningsförsök nr 3

Raggar upp...

Användarnamn & Lösenord verifieras

Du är ansluten till...

 

Ett fel uppstod:

Det finns ingen kopplingston

 

Raggningsförsök nr 4

Raggar upp...

Raggar upp...

Fel: 680: Ingen kopplingston hörs

 

Det finns ingen kopplingston

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 799 gånger
Publicerad 2006-09-01 13:48



Bookmark and Share


  a h de v
ha ha ha! den var bra!
2006-09-05

  Nem
Ja, så är det ibland. Och felsökningen konstaterar: inget fel funnet på kopplingen, hårdvaran eller mjukvaran. The human factor? >_>

Hrm... Väldigt effektfull dikt som verkligen säger något om ämnet.
2006-09-04

  Lars Granlöf
Så typiskt, så snat.
Tjusigt
2006-09-02

  Nettan
Kanske är det fel på servern?
Kolla den innan du "raggar upp" nästa gång, den kanske behöver lite underhåll ;)
Din dikt är finurlig och upplyftande som vanligt. Gillar!
2006-09-02

    Erika H
kul dikt
välskriven
sitter med ett leende och undrar hur många gånger orkar man försöka?
mycket bra
Cissi
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal