Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hela världen sover

 

 

Då hela världen sover

då varje hus,

har släckt sina ljus

då finns du inom mig.

 

Då det är som tystast

ser jag dig älskling,

uppe bland

stjärnornas glitter.

 

Då hela världen

sover,

har jag dig

för mig själv.

 

Då möts vi halvvägs

tar hand i hand,

och resten

 

är vår hemlighet.




Fri vers av Manal
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-02 00:54



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så uuunderbar den är, så finurligt vackert:)
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal