Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet ville något annat

 

 

Kanske saknar jag dig

du som alltid älskade mig,

och visade det

dag som natt.

 

Men kärleken är inte allt

livet ville något annat,

och vi förblev

två

främlingar.

 




Fri vers av Manal
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-09-02 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal