Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overkligheten

och sedan igen buketten och ljuset
väntan på att slippa just nu
ensamhets rivsår

oförsonligheten och bitterheten
från den som inte kan eller förmår
orons magfjäril

det liv jag lever är inte mitt
som främling i alla sammanhang
utom längtans

du finns i mig för all framtid
och jag vet inte om jag orkar
evighetens oklarhet

i töckenburen förhoppning




Fri vers av Cinemiracle
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-09-08 21:31



Bookmark and Share


  eee
Aldrig kommer du att sluta beröra mig på djupet min vän!
Skriva kan du verkligen, och var glad för det, tror det är för både dig och mig att befria vad vi känner och göra bördan aningens lite mindre tung att bära? Tänker på dig och ber för dig...
Varma Kramar
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle