Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro inte

Tro inte att jag har rivit sönder våra kort
Aldrig
de är vackra minnen.

Tro inte att jag har glömt bort ditt namn
Aldrig
namnet har satts sig fast.

Tro inte att jag har glömt bort våra stunder
Aldrig
minnena är det jag lever på.

Tro inte att jag har gått vidare utan dig
Aldrig
jag väntar bara tlls vårt tillfälle kommer.




Fri vers av Manal
Läst 265 gånger
Publicerad 2004-11-12 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal