Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i smyg

Att älska någon i smyg
är något väldigt unikt.
Man tittar,spionerar
utan att någon märker.

Att älska någon i smyg
är väldigt fint.
Man längtar,drömmar
om en fin tid.

När man älskar någon i smyg
så tror man att ingen märker,
Men kärlek märks alltid
och särkilt den på avstånd.




Fri vers av Manal
Läst 820 gånger
Publicerad 2004-11-12 00:06



Bookmark and Share


  Markattan
Fin text. Och visst är det nog så att kärleken är väldigt svår att dölja.
2004-11-13

    Hanna F
kärlek är underbart, men den på håll kan kännas så ensam... Dock underbar!
2004-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal