Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

 

 

Låt mig bara få röra vid

dig.

 

låt mig få smeka

ditt hår

dina axlar

dina läppar

och omfamna dig.

 

Låt mig bara få leva

idag

 

älskling.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-09-07 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och gripande, bra!
2006-10-16

  Per Rydberg
En fin text om längtan. Mjuk och lätt. Jag tycker mycket om ditt känslorika språk!!
2006-09-08

  jennie.
oo så fint... hoppas du får det..
2006-09-07

  loren
fina väl utvalda ord :)
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal