Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först knullar vi av oss... sen älskar vi

 

 

Det vattnas

när jag ser din

galna blick

 

När du brutalt

vräker runt mej

och snabbt

fyller ut mej

 

Jag som alltid

varit den tysta

Kan inte låta bli

att skrika högt

 

Du är formad

efter mej

och når

det magiska

som ingen annan

kommit åt

 

Du är hård

jag rinner

längs med

Dej

 

Du fyller

mej med

varmt

liv

som rinner ut

på lakanet 

 

 

 

Återhämtning

Beröring

Fjäderlätta smekningar

 

Ömt älskar vi in

kärleken 




Fri vers av Howlit
Läst 992 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2006-09-11 22:18



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej!

Dikten ger lust, av lust. Och även så mänsklig... Hälsar Fredrik
2007-08-08

  Jer
Obs! Jag tar till en ovanlig grepp här: kommentarer rörande dagens (av mig valda) tema sex & erotisk poesi, ber jag du göra här:

www.poeter.se/helpViewTopic.php?topicId=2322

2007-08-08

  Maskros
Håller med om att titeln inte alls har samma känsla som dikten, vilket gjorde mig lite avskräckt, men antagligen har du redan tänkt på det och har någon bra idé om varför det är så (som jag inte fattar). Hur som helst så var hela dikten helt underbar, jag verkligen älskade den! det var egentligen det jag skulle säga innan jag började babbla om titeln =P
2006-10-16

  Kicki Karlén
Mm, så utmärkt väl beskrivet och fångat!
2006-09-27

  Zmultron
underbar och verklig bra
2006-09-26

  Jer
Det vattnas
när jag ser din
galna blick

. . .

Ömt älskar vi in
kärleken




Jag erkänner att jag var
tveksam när jag såg titeln.

Men ohhh vilken kärleksdikt!
Skriven precis som man älska!

Jag gillar denna hårt!
Bokmärkt!
2006-09-21

  Jamal Jazgi
plus 10
2006-09-20

    Bodil Sandberg
Det här var minsann förlustansfullt poetat...man blir alldeles het och jag kommer väl antagligen att flämta resten av kvällen!
2006-09-12

  aftermath
kan bara säga, vad vackert!
2006-09-12

  stella
Alldeles underbar!!
2006-09-12

  Mikael Lövkvist
Wow! Vilken otrligt kraftfull dikt. Mycket vacker.
Mikael
2006-09-12

  Stefan Ek
woho :)
2006-09-11

  Madjori
Oj, den var stark, mycket bra beskrivning av kärlek och livet..
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit