Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöv

han vaknar
inser att världen är liten
och skär en skiva av osten
den med många hål i
precis som hans liv

men idag är en ny dag
han tar tidningen
och läser om senaste baletten
bra recensioner
9/10 möjliga

han tar hatten
precis som alla andra dagar
och vandrar längs stan
allt ser ut
precis som det inte gjorde förr

tillbaka vid köksbordet
längtar han redan ut
tillbaka till verkligheten
men vem ska ge honom den?





Fri vers av Mikkiz
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-09-12 12:55



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
jag gillar den här personen med hatt, vem det än är
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz