Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

 

 

I flera dagar har jag släpat

på något tungt,

något som har

strypt mig.

 

 

 

Bara känslan av tyngden,

får mig att

fälla tårar,

mitt inre mår inte bra.

 

 

 

Men idag fann jag svaret,

mina ögon såg ljuset.

Ljuset som fick mina tårar

att falla.

 

 

 

Ljuset som har visat mig den rätta vägen

 

 




Fri vers av Manal
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-09-13 23:48



Bookmark and Share


    prana
fin, gillar det där med ljuset.
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal