Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat svider

Med rinnande tårar
på mina kinder
finner jag inga ord.

Mitt hjärta blöder
för all hat
i denna värld.

Jag ser blod
framför mina ögon
blod av oskyldiga människor.

Med rinnande tårar
på mina kinder
så vill jag kunna hjälpa dem jag älskar.




Fri vers av Manal
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-11-16 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal