Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar det land...

Saknar det land som aldrig
får mina tårar att rinna.
Saknar det land
som får mig att glädjas.

Libanon mitt vackra födelseland
som blomstrar som en blomma.
Libanon mitt vackra leende
som gnistrar som en kristall.

Saknar det land där alla mina
älsklingar bor.
De som får mig att le, hoppas
och kunna känna riktig glädje.

Jag vill åka till mitt hjärta
röra vid jorden, andas in luften
Jag vill omfamna alla som jag älskar
och somna i deras famn..




Fri vers av Manal
Läst 336 gånger
Publicerad 2004-11-16 23:31



Bookmark and Share


  fannyy
så bra skrivet! jättejättebra, verkligen :)
2004-11-22

    Alfred
Jag saknar också Libanons berg, dalar, närhet till havet och gästvänligheten, 13 år sen senast men jag tänker på dig ständigt
vackert skrivet
2004-11-19

  Ilana
inga problem med att åka till Libanon. har vänner som åker till Beirut 2-3 ggr/år. har själv varit där för ett projektarbete och inte haft några problem så det är bara att åka.
annars, så gillar jag dikten eftersom den är saklig och anger en skön känsla.
2004-11-17

  Ilana

2004-11-17

    Göte Holmlund
går väl bra att åka till Libanon nu för tiden?
2004-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal