Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville så gärna stannat till här med dej

 

 

Jag upplevde aldrig att

jag var där

För du var hela tiden

på väg bort

 

Så den förväntade

gemensamma upplevelsen

uteblev

 

Och jag blev tom

av saknad

För jag upplevde aldrig ens

min egen närvaro

 

I min iver att

tillfredsställa dej 




Fri vers av Howlit
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-09-16 17:12



Bookmark and Share


  solglimt
Wow med öppna ögon möter jag känslan, fantastiskt förmedlad!!
2006-09-17

  Yvonne Vigstrand
Fruktansvärt bra skrivet om hur viktigt det faktiskt är att inte glömma bort sin egen själ....det som är du själv!
Mycket starkt!
Kram Yvonne
2006-09-16

    Bim
Mycket bra uttryckt om något
som kan vara svårt att skriva
så exakt som du gjort,bra
Hälsn.Bim
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit