Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasblåsaren

 

 

Brinn runt min nacke

Blås in hetta i min själ

 

Jag vill smälta dej 




Bunden vers (Haiku) av Howlit
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-09-17 07:42



Bookmark and Share


  Agnes
Så Howlitiskt!!! Enkelt, kärnfullt, obestridbart sensuellt.
2006-09-26

    Anna Lundgren
Jag också! Vill smälta någon alltså. :-) Levande beskrivet, rött. Jag kan känna värmen i dikten.
2006-09-19

  Fale Bure VIP
Instämmer med föregående
2006-09-17

    Bodil Sandberg
Förtjusande romantiskt och dramatiskt - underbart
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit