Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar möts

 

Blickar möts

 

Känslor föds

 

Luften darrar

 

Dofter känns

 

kroppar skakar

 

Två blir ett

i månens sken

 

Lustfyllda andetag

 

Ligga tätt

med omslingrande ben.

 

Ger kraft och mod för var och en.




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-09-20 17:20



Bookmark and Share


    steffe struts
Jättehärlig sensuell text!

Mitt tips, ta bort sista raden. Behövs inte.

stefan
2006-09-20

  Madjori
Härlig dikt där orden verkligen får tala för sig själv.
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***