Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksorgasm

 

 

Nakna satt dom där

i skenet från elden

som sprakade i kakelugnen

 

Benen sammanflätade

med varandra

 

Deras kroppar ångade

fortfarande av badet

de just klivit upp ifrån

 

Med sträckta ryggar

satt dom mittemot varandra

och blickade djupt in i

varandras universum

 

Så, med ens

i en dansande rörelse

sträcker de båda ut

sina armar

 

att smeka

att känna

att vidröra

det oändliga

 

Något magiskt sker

runt deras kroppar

och deras händer vidrör

inte ens vid hud

 

Dom blundar

Dom expanderar

och i deras leende

ligger tusen stjärnors hemligheter

 

som lyfter dom

till någonting

vi bara trodde

hörde änglarna till




Fri vers av Howlit
Läst 903 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-05 18:40



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Bara så helt underbar att läsa. Tack.
2007-11-19

  ***Wicke***
Väldigt vackert skrivet.
2007-01-19

  Agnes
mmm... sfäriskt och samtidigt så jordnära. Vackert!
2006-11-11

    Bodil Sandberg
Orgastiskt ...otyglat o en fröjd att läsa!
2006-11-07

  Albert
den här är så mjuk och go
sån där jag bara njuter av
inget är farligt
allt är bara mjukt
2006-11-06

  Lilla_Lala
Passion... Vackert!
2006-11-05

  Nina V A
Wow vilken intensivt laddad bild du målar!!! sprakande! *ler*
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit