Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska man ta sig till




Vad är värst

 

 

Kom nyss ifrån läkaren

 

Sitter nu som ett fån

 

För jag vet inte vilket som gör mest ont

Värken som tagit över min kropp

har ju inte fått sömn på tolv dagar nu

 

Eller smärtan att inte bli trodd

 

-För trots att vi gjort kraftiga undersökningar på dig

-så hittar vi inget fel

 

Du är Frisk

(man kan ju undra om läkaren är det )




Fri vers av ***Wicke***
Läst 448 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-14 13:17



Bookmark and Share


  Angeldust
Man känner sin kropp bäst, den kan inte ens en läkare känna.inte lätt..sunny
2010-09-28

  Blåbäret
sjukvårdens fiosofi..."det som inte syns finns inte"
alt. "försök att inte tänka på det så mycket, så hoppas vi att det går över"...ja, låt oss hoppas!
vem skulle bli mest lycklig om det fungerade?

skulle kunna skriva en uppsats i ämnet, tror jag
2010-04-17

    sunnanvind
Känner med dig här...jag har hört nån klok säga : för att orka vara sjuk, måste man vara frisk..
2010-04-17

  Madjori
Du får inte ge dig, kräv nya prover...
och kanske du skulle söka dig till ett större sjukhus
där resurserna finns.

Lycka till!
2010-02-02

  Catharina Edin VIP
Det är hemskt! När läkaren inte fattar! Och så händer det ofta.
2010-01-26

  Trädflickan
Ja vad är värst? Tror bägge gör ont fast på olika sätt.
2010-01-14

  tom boreland
han arbetar väl för regeringen, då finns inga sjuka
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***