Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets kortaste dag i dag.






Men har inte den tjugofyra timmar som alla andra dagar...




Fri vers av ***Wicke***
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-21 10:53



Bookmark and Share


  Blåbäret
ja, eller hur...försök inte lura oss något annat
2010-04-17

  Anna Liljestrand
Sant.
Och kommer den inte och går som alla sina bröder??
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***