Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja i allafall tre dagar efter att smhi säger att den ska slakna


Hur länge står den




Nordosten drar i

Den stora eken knakar i byarna

folk lämnar husen för att vraka

En planka här

En stock där

Brännved är alltid bra att ha





Med nordosten kommer kylan

kylan sveper med sig snö

Hastigt kommer fåken

En försvinner här

en försvinner där

Borta till tödagar
om ens då




Ingen vet hur länge den håller på

Men en sak vet man
När smhi säger avtagande
Då blåser det i tre dagar till









Fri vers av ***Wicke***
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-22 19:58



Bookmark and Share


  Blåbäret
alltså...är SMHI pålitliga :)

fåken?
2010-04-17

  tom boreland
gå in på dmi.dk
havutsikter
klicka fram runt bornholm
så har du korrekta vinduppgifter
smhi är bra för
badgävlar
2009-10-25

  Trädflickan
Den här var spännande att läsa. Dom sista raderna var rätt träffande. Själv lyssnar jag aldrig på vädret. Det blir vad det blir.
2009-10-22

    Max Poisé
slutklämmens sarkasm var helskön!!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***