Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan förstå varför det heter sjukhus.

 

För man blir ju inte frisk av att gå dit

Snarare sämre.

 

 




Fri vers av ***Wicke***
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-01 07:31



Bookmark and Share


  Angeldust
haha kan ligga något i det ..sunny
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***