Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir så förbannad på dessa smitare


Åter igen

Så kommer det en ny lag till årskiftet
Den säger att du måste rapportera till polisen om du kör på ett djur,
vare sig om det dör eller inte, allt detta för att minska djurens lidande.


En onödig lag tycker jag
För vem är så snedvriden att om man kör på något
fortsätter som om inget hade hänt.

Jo, fega kräk.
kräk som inte vågar stanna, de kan ju få uppleva något hemskt.
men vad är då hemskare än att få bakkroppen sönderkörd
liggandes vid en vägkant och pinas i dagar.

Nej man skulle göra processen lika kort för dem som med djurens lidande

Ser ni någon som kör på och sedan fortsätter.
Gör som jag

Ta regnr
tid
väg
vilken sorts djur
Gör en polisanmälan för djurplågeri och smitning

Och till er fega kräk.
man borde ge er en spruta som söver underkroppen och sedan lägga er vid en motorväg.

sedan kanske ni förstår hur djuren har det.

Kör ni på
se till att göra lidandet kort
Bättre att må illa över att slå ihjäl ett rådjur
än att leva med att inte ha gjort det




Fri vers av ***Wicke***
Läst 371 gånger
Publicerad 2009-10-25 18:30



Bookmark and Share


  tom boreland
finns mycket skitfolk
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***