Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anlänt

 

 

Slaghackarna har slutat sitt jobb, förstaskörden färdig

Middag med nypotater, sill och snaps

Lätt duggregn i varm vind

 

Kan det möjligen vara sommaren som anlänt




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-03 15:38



Bookmark and Share


  tom boreland
har lite saltsill kvar
urvattnad
löksås
färskpotatis
och en linjerullad
då lever man
2009-06-09

  Madjori
Även i ösregn och blåst, kommer sommaren... (Har nog sett på väderraporten) *L*
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***