Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läste en text om blommor, ser olikheter.




Brevid

 

 

Här står våren i full blomm

Gullvivor

orkideèr

mandelblom doftar gott

 

Lärkor som drillar

bekasiner som slår

havets brus på avstånd

 

Molnfri himmel

sol som gassar

inte en vindpust rör vid min kind (detta var igår, idag är det regn,blåst och grått ute)

 

 En ren lycka i mitt bröst

 

Men detta till trotts är det något som fattas

 

en var kind att smeka

en hand att hålla

En du här brevid

 




Fri vers av ***Wicke***
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-31 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***