Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hör ihop

 

 

Fast om

du och jag

aldrig har träffats

så vet jag

att du är

min andra halva.

 

Fast om du

sårar,sviker och ljuger

så har du

mitt hjärta

i din hand.

 

Vi hör ihop

säg att du också

har känt hur våra

själar har mötts.

 

Du har berört mig

men ingen vet hur

så kan du inte

lämna mitt hjärta

utan att jag känner.

 

För älskling

jag orkar inte

fälla tårar,

jag har lovat mig själv att aldrig

fälla tårar för dig.

 

Vi hör ihop

du och jag

men inte i detta liv

du valde bort mig

trodde inte på

oss.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-09-20 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal