Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är natt och jag hör Hasse Aros röst

Mjuk september, mörkret bland löven och grenarna.

Gulskiftande droppbelysning markerar mina steg,

skuggorna växer, krymper, växer igen i takt med

att hemma kommer närmare och borta allt längre

i fjärran.

Jag följer en puls i mina steg.

Är ensam, det är natt.

Och nu hör jag Hasse Aros röst:
\"31-årige X var på väg hem från festen - då slog rånarna till.\"

Mina steg har inte sällskap, men de håller takten.

\"Var rånarna ute efter någonting annat?\"

Vägen. Stegen. Löven. Kvällen.

\"Väntade de på offret?\"

Stegen.

Mörkret.

Takten.

Stegen! Stegen! Stegen!

\"Mer i Efterlyst - efter pausen.\"



Fri vers av Dan Linder
Läst 643 gånger
Publicerad 2006-09-22 09:13



Bookmark and Share


  Propella
Här utvecklas du från Dan till paranoid porrpudel och det är ljuvligt. Du vet alla superlativ jag brukar vattna dig med och så är det nu också; ta alla ord jag nånsin gett dig och läs dom igen. Du är ett koncept, liksom. När jag läst dig får jag lust att ställa mig och ropa:

"Koooom alla mina små kycklingar!!!!"

sådär som man gjorde när man var liten. Fast utan kycklingar.
2006-09-25

  Hélène
Paranoia förmedlad i samspel med leif g w. Genomtänkt och visuellt uppbyggd.
2006-09-24

  Gunwale VIP
Vilken tur att det blev reklampaus - då kanske du hann smita hem? Du förmedlar en känsla (som dom säger i Idol...) och du går rakt genom .. hmmm ...skärmen
2006-09-22

  prinscess VIP
bra beskrivning
jättebra
du kanske borde
bli med i efterlyst*ler*
2006-09-22

  Zara VIP
"Gulskiftande droppbelysning"

HELT såld på dne besrkivningen...WOW!!***
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder