Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonsamtal


Det var ett tag sen vi pratades vid
och jag börjar sakna dig så.
Det känns som om det vore år sedan
vi sa några fina ord.

Du kan väl höra av dig snart
bara för att visa att jag betyder något för dig.
För jag kommer att veta
om du inte hör av dig så betyder jag ingenting.

Du ringde ju förra fredagen men jag sov ju
kunde inte säga dig så mycket då.
Jag svarade med tårar längs ögonen
men det märkte du inte.

Vi bytte två ord och sedan sa jag godnatt
för man ringer inte så sent.
Du sa att du skuklle ringa dagen därdå
men det visar sig att det nu har gått en vecka.




Fri vers av Manal
Läst 307 gånger
Publicerad 2004-11-20 23:46



Bookmark and Share


  Ilana
ringer inte du istället för att vänta??? sitt inte och vänta utan ta telefonen och ring. blir han inte glad över att höra din röst så kan du vara vänlig, sen lägga på och glömma bort honom, sen skriva dikter om det och bli berömd.
2004-11-21

  Markattan
Att vänta på att telefonen ska ringa är aldrig roligt. Håller tummarna för att det ringer snart!
2004-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal