Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De små


Att få bära dem
får mig att se lycklig ut.

För det är sant
barn är min lycka.

Jag älskar barn
som om de vore godis.

Alla brukar skratta
när jag säger sådant.

Men det är sant
de är mitt godis.

Jag älskar barn
för att de får mig att blomstra.




Fri vers av Manal
Läst 295 gånger
Publicerad 2004-11-21 22:16



Bookmark and Share


  fannyy
så levande på ngt sätt :) jättebra!
2004-11-22

  Rasmus Tegebjer
Att du skriver det.. förstår dig hur du tycker och känner.. jag gör det oxå.. men det är skit bra.. fortsätt så..
2004-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal