Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i varggropar finns alltid en stege

 

jag störtade oväntat ned

vargkäftar högg mot min strupe

maskar kröp i min sjuka kropp

smådjävlar intog min hjärna

kroppens svek blev till själainferno

 

mot bestar stred jag

med livet som insats

herre min gud vad jag slogs

men med seger för mina ögon

har jag klättrat skälvande trött

stegen som leder hjärtat mot ljus

 

världen må sprängas himlar må falla

men jag sitter här uppkrupen i Din famn

stark i din trygghet andas jag lugn

 

visst miste jag somligt på vägen

men vann mig en mildare själ

ulven ylar på avstånd ibland

men skräcken för vargaklor i mitt kött

lärde Du mig hålla stången

rik är min resa i nuet

 




Övriga genrer av Eline.P
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-09-26 10:17



Bookmark and Share


    NoMi F
Ja verkligen en starkt
fångande posi
jag känner vägen, genom livet
hur det var hårt och slitigt
Nu finns en harmoni och lugn
men på avstånd hörs yl
Så härligt poetat
2006-10-21

  Tothem
En underbar bild och hoppfull dikt som skänker mod och kämparlust till mig. Tack!!
2006-09-27

    Bodil Sandberg
Ja tack o lov för dessa stegar som leder mot lummiga vattenoaser..mot solvärme..mot kärlekens himlarum...och tack för en mycket mycket vacker dikt!!!!!!!!
2006-09-26

    Bim
Medryckande text.Grattis till dig som kommit så långt.Hälsn.Bim
2006-09-26

  Rachel Roth
starkt griper den din text
hur trösten hämtats
på djupet av skräcken


tack!
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P