Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ljus i mörka gränder...tack


 

Den inåtvända världen

Verkar vara

Glest befolkad ibland

 

Men… å andra sidan

skulle social fobi

vara vår folksjukdom

 

och då hade vi inte

orkat möta

varandra i alla fall

 

Så…

 

När jag tänker efter

Kanske to m

Befolkningen ökat på sistone

 

För nu mera

Känner jag mej iakttagen

även i min ensamhet

 

Men jag har ingen

bjudit dit

Att bevaka mina tomma gator

 

Och inga stråk

Synes mörka nog

För mej

 

Det dröjer nog

Innan jag får se

Allt kolsvart igen

 

Såvida dom inte

Kan vända ryggen till

Ett tag

 

Och låta en dam

Få vandra ostörd

In i den tysta gränden

 

För att låta den svarta luften

Virvla in i mej

Så jag kan märka skillnaden

 

Den dag jag väljer att

Krypa ut till

Livet igen

 

 




Fri vers av Howlit
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-09-27 00:41



Bookmark and Share


  Albert
jättebra beskrivet
vilka tillgångar du har
"mörkret är ej mörkt för dig
och i mörkret ser du mig"
2006-09-27

  Yvonne Vigstrand
Starkt skrivet min vän.....och jag förstår hur du menar.
Jättekram från Yvonne
2006-09-27

    Bodil Sandberg
Starkt och ärligt berättat...jag tycker enormt mycket om den!
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit