Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord: Skriven med värme


Florslöjan log försiktigt mot solen som böjde sig i en zenitpose över den kallna bergshällen. För en kort stund såg hon sig själv i flickans grönblå pärlemorögon.
Pojken tog hennes hand och vadade fram genom en vall av midjehög skogssnö.

Uppe på höjden blickade de ut över dagen. Även om kylan var påtaglig och båda visste att dagsljuset skulle dö ut allt för snart, var stunden värmande.

Under en mörknad himmelkupol låg Göteborg, omskakad likt en snökula, lämnad åt morgondagen. I flickans öga hade ett sandkorn smugit sig in.
Hon log en sista gång mot kvällssolen, innan skalet åter slöts.




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 824 gånger
Publicerad 2006-09-27 14:42



Bookmark and Share


    Per Lindblom
Ytterligare en av dina texter som flyter så där oförskämt snyggt. Och den här faller mig speciellt i smaken. Elegant!
2006-11-22

    Kirre
Du berör mig.. Jag har upplevt det här.. Med vem?
2006-11-09

    Erika H
värmande, trots att kylan finns så tydligt
vackert och lite kristalligt
njutbar läsning
erika
2006-09-27

  Jessica Ewa
Å du målar upp vackra bilder innanför min ögonlock. Ingen gör det som du.
// Jessica Ewa
2006-09-27

  Madjori
Mjuk och fin text som verkligen är skriven med värme.
Helt, helt underbar!!!
2006-09-27

  Cris
mmmm...så fint... känner snön och stunden
som de hade...
2006-09-27

  Saga-Sofia
Sicken fin.
2006-09-27

    Bodil Sandberg
Så vackert hörredu!!!!Man blir alldeles matt och det snurrar i knoppen...ja det är verkligen en underbar text!!!!!!!
2006-09-27

  Mikael Lövkvist
Otroligt vackert! Grattis!
2006-09-27

    Oprofessionell
Detta var hur bra som helst
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP