Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp


Jag är tom

Kan inte skriva
Inget att skriva om

Mer än just det
Och tomheten

Tömmer mig själv
för att rymma
oväsentligheterna
som fyller mig

Som styr mig

Ingen kärlek
Ingen hjärtesorg
Inget lyckorus
Inga tårar
Bara tomhet

Inte mitt val
Heller inget tvång

Likgiltighet.

Söker efter viljan
att fyllas på nytt
Av hopp
Livsmod
Vill leva inuti
till det yttersta




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-27 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala