Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla fågel

 

Lilla fågel i sin bur
sitter snällt och kvittrar

Undrar hur det är där ute
I friheten.

Men sitter kvar

Inuti växer vilddjuret
Beredd att hugga
om någon kommer för nära

Friheten skrämmer

Trygg
blir
skygg
blir
kvar
i bur

Glöms bort




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-09-27 15:23



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Den här så otroligt bra.. känner verkligen igen mig i detta. Särskilt när jag låter förnuftet segra över spontaniteten...
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala