Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackrast är illusionen


Som ett hav
ett okänt djup
förbluffar du mig

Dina tankar är som vågor
Onåbara

Men som ibland sköljer över mig
Överraskar mig
Och lämnar mig kvar på stranden

Delar av mig
vill sköljas med
ner i allt som är du

medan resten klamrar sig fast
i säkerheten

Mest av rädsla över
att ha haft fel

Vackrast är illusionen




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-09-27 15:28



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej!

En längtansdikt med vackra bilder. Dags för ett bad? Hälsar Fredrik
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala