Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig förlorare

 

Det skulle inte bli så här
Inte igen

Jag kan vara kär
men inte åt oss båda

Jag kan vara stark
men inte i tävling

Vill vara ensam på banan

Det är jag inte
Hon är här

Ett steg före

Hon kommer aldrig vinna
men hon håller mig bakom sig

När hon ger upp
kan det vara försent

Kanske ger jag upp först
Springer åt andra hållet

Kommer du efter då?




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-09-27 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala