Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drama queen

 

Jag har gjort bort mig igen

Jag vet

Har sagt för mycket
för dramatisk
som vanligt

Vad händer nu?
Är vi vänner?

Vi är väl det
Det får räcka

Det är vad du har
Jag tar vad jag får
Ger det du vill

Sparar överflödet i hjärtat
till senare




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 605 gånger
Publicerad 2006-09-27 15:39



Bookmark and Share


  Nina V A
Ljuvligt pricksäker och en så kalasskön titel som är så rätt!
2006-10-26

    Emma_med_t
Mina fina Sara.. den här känns långt ner i magen.. Som en låttext.. men en vän som dig är lika svår att förkasta som att finna..
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala