Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetslös


Tiden går
(tick tack)
Sekunderna tickar

från klockan i köket
(tick tack)
Högre och högre

Fortare och fortare
(tick tack)
Sitter här och lyssnar
(tick tack)
Tänker
(tick tack)
Tänker
(tick tack)
Tänker
(tick...)
Inser

Det finns ingen klocka i köket




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-09-27 15:47



Bookmark and Share


  AndersN
Jag brukar inte uppskatta texter med massor av rader och bara ett eller två ord per rad, men den här har ju en underbar knorr. Humor på hög nivå.

Sen kan jag frörstå sorgen i det hela också
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala