Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina vackra ord

De ord du säger.
Säger du dem
till mig
eller för mig?

För att det är ord
du vill säga

eller ord
jag vill höra?

Ibland vet jag inte.
Du håller tillbaka
släpper inte in.

Vill du inte ha mig där?




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-09-28 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala