Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig till vansinne!

Du älskar mig. Du åtrår mig. Du vill ha mig.
Men inte till vansinne. Du kräver mig inte.
Du kan vara utan mig och det är OK.

För dig.

Du vill leva med mig. Nu.

Sedan?

Svårt att säga. För tidigt att säga.

Varför?
Vad väntar du på?

Jag vill känna mig vanvettigt älskad.
Oumbärlig.

Är jag det?




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-09-28 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala