Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp ut mig!

Jag är fängslad.
Fastnar allt mer.

Min kropp stel.

Har dansat
sprungit
vind i håret.

Nu stilla
naglad av rädsla.

Inlåst.
I mig.

Släpp ut mig!
Släpp ut mig!

Vill åter dansa
vidga världen
och livet.

Låt mig springa fritt
med vindarna
och skratta.

Från djupet skratta
och leva.

Släpp ut mig!




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-09-28 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala