Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängdags

Jag märker
hur dagarna passerar
men vad gör jag?

Det känns som om
allt upprepar sig

Är det här livet?

Jag som vill så mycket mer.

Ska jag våga?
Vågar jag ta mig ur?
Bryta upp?
Hitta mig själv?

För att sedan kunna se
dagarna passera

men med andra ögon

Ögon
som har upplevt
älskat
gråtit
så mycket mer än dessa
ögon

Kommer jag då se trygghet
i mig själv
och i andra?

Godnatt! Vi ses imorgon!




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-09-28 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala