Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjuka

Jag är sjuk
svart som sot
Det gör så ont
finns det någon bot?

Någon har delat din närhet
och känt din varma själ
Det var inte jag
och fast jag vet så väl
att det nog inte blir vi

gör det ont

Det river i mig
Denna sjukdom plågar mig
Varför kan du inte förstå
det är dig det beror på
Gör mig frisk
eller ge mig ett tecken
så jag slipper

plågas så

Jag hoppas det en dag
(till slut) blir du och jag

Om jag vågar
och du vill




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-09-28 18:45



Bookmark and Share


  Christian_H
Gör så ont.
Bra skrivet. Modigt.
Fint flyt och bra teknink.
2006-10-23

    ej medlem längre
Du beskriver en känsla som så många känner igen..
2006-09-28

  Lena K Nilsson VIP
Dina texter talar verkligen tilll mig!
2006-09-28

    Katja
Jag bara älskar dina dikter, dom jag har läst! Älskar sättet du skriver på, det känns så äkta, så fängslande, så lätt och svävande men med så mycket känslor... I love it!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala