Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar


Blickar som möts

Ibland tomma blickar

Ibland blickar som vill
och lovar

Ord som lovar mer
men som är tomma

Tomma blickar
säger ingenting

Tomma ord
betyder ingenting

Efteråt

Blickar kan ge löften
såsom ord
men ofta bara för nuet

Efteråt
blir orden åter
tomma
såsom blickarna

Min blick blir åter blank




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-09-28 18:54



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Känns igen, bra fångat med ord.
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala