Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Dina ögon
Dina läppar
Dina händer

Bilden av dig
vill inte försvinna
från mitt inre

Du tog mig upp i ljuset
för en kort stund
och släppte sedan ner mig
i mörkret
igen

Jag saknar ljuset
och värmen
och de känslor jag hade

Kanske mest av allt
de drömmar
som aldrig slog in




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-09-28 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert sorgligt
2006-09-28

  Lena K Nilsson VIP
Känner precis igen!!
2006-09-28

    Katja
Wow! Underbart bra! Kan inte säga mer för jag blev så mållös, hur kan man beskriva det så exakt som jag känner. Det där var verkligen bra, du beskrev precis känslan, så att man föjde orden och "stämningen" i dikten. Den här är verkligen bra! I love it!
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala